Info &
contact

Fotografie allemaal goed en wel, maar hoe gaat dit alles 
nu in zijn werk? 

 

First things first, let's talk prices!

Huwelijksfotografie

In het hoogseizoen (april tem oktober) kunnen jullie mij boeken op zaterdag voor een minimum van 8 aaneensluitende uren. 
Is jullie huwelijk op een andere dag, of buiten het hoogseizoen? Dan is alles bespreekbaar qua uren. 

Op voorhand nodig ik jullie graag eens bij mij thuis uit in Gent om kennis te maken, samen in albums te bladeren, het online galerij systeem al eens te ontdekken, en alle wensen eens te overlopen. Ondertussen staat de teller op ongeveer 120 gefotografeerde huwelijken en kan ik ook gerust mee helpen nadenken over een haalbare planning.
Dit gesprek is zeker en vast nog niet bindend. Come say hi!

Ohja, ik bel niet graag. Mailen des te liever! :-)

(wanneer ik last minute nog beschikbaar ben op een zaterdag in het hoogseizoen kunnen jullie me ook boeken voor minder dan 8uur, je mag het altijd eens komen informeren)

Image
Huwelijk fotograaf Gent huwelijksfotograaf huwelijksfotografie wedding photographer destination wedding
Image
Huwelijk fotograaf Gent huwelijksfotograaf huwelijksfotografie wedding photographer destination wedding

Wat is er allemaal inbegrepen (vanaf 2600 euro)? 

  • 8 aaneensluitende uren fotografie 
  • een online galerij met tussen de 900 à 1100 hoge resolutie beelden voor een hele dag 
  • een slideshow 
  • btw
  • aflevering van de beelden binnen een maximum van 4 à 5 weken
  • een professioneel mini album van 15x15 cm 
  • mooie houten opbergboxje met prints & USB stick
  • vervoersonkosten binnen Vlaanderen 
  • drone fotografie indien het weer en de locatie het toelaten 
  • extra uren vrijblijvend bij te boeken

Destination wedding? 

Yes please! Ik maak graag een all-in offerte op maat voor jullie. 

Burgerlijk huwelijk? 

Vanaf minimum 2,5 uur fotografie, vraag gerust mijn aparte brochure aan via het contactformulier.

Huwelijksalbums? 

Beschikbaar vanaf 495 euro in verschillende formaten en materialen. 
Ook is er de mogelijkheid om optioneel prints, kaders, kalenders, kaartjes canvassen, ... bij te bestellen na het huwelijk.

Kleine gelukskes

Graag eens op de foto met je huisdier, partner, hele gezin, bedrijf, baby, sanseveria (you name it!)?

Ik plan graag een shoot met jullie in en naargelang de wensen kiezen we samen een locatie waar we iets moois kunnen creëren. Niets erger dan het uurwerk in de gaten te moeten houden dus daarom reken ik hier ruim de tijd voor, geen stress wanneer de baby net zijn keel openzet of wanneer de 4-jarige kleuter er het eerste halfuur absoluut geen zin in heeft (of 30 jarig lief, dat kan ook natuurlijk) 

Een fotosessie start aan 480 euro, meer informatie vinden jullie in mijn brochure (aan te vragen via het contactformulier hieronder)

Image
familie familieshoot familiefotoshoot Huwelijk fotograaf fGent huwelijksfotograaf huwelijksfotografie wedding photographer fotoshoot
Image
familie familieshoot familiefotoshoot Huwelijk fotograaf fGent huwelijksfotograaf huwelijksfotografie wedding photographer fotoshoot

testimonials

Image
Huwelijk fotograaf Gent huwelijksfotograaf huwelijksfotografie wedding photographer destination wedding

Toen we een trouwbeurs bezochten wisten we niet direct wat we konden verwachten. Bij aankomst viel onze blik al snel op een standje met foto’s waarvan een gezellige en nonchalante vibe vanaf spatte. Na een plezant kennismakingsgesprek bij Britt thuis (met koekskes) besloten we vrijwel onmiddellijk dat zij de juiste persoon was om onze big day in beeld te brengen en oh did she deliver… Geen enkel detail is haar ontgaan. Zo veel kleine gelukjes bij het doorbladeren van de overweldigende fotogalerij die ze ons nog geen 2 weken na datum al kon bezorgen. Merci Britt voor de hoopgevende berichtjes in afwachting van het weer, de hulp bij het opknopen van mijn jurk net voor de openingsdans, jouw onnavolgbare energie (zelfs na een shoot van 16 uur). You rock!

Valérie & Arno
Image
Huwelijk fotograaf Gent huwelijksfotograaf huwelijksfotografie

Wauw wauw waaaaaauw: haar enthousiasme, positiviteit, creativiteit, vriendelijkheid gaven ons een veilig en goed gevoel. We kregen van onze gasten niets dan lof over haar werkwijze! Bedankt om onze dag vast te leggen op beeld. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!

Lore & Jonas
Image
Huwelijk fotograaf Gent huwelijksfotograaf huwelijksfotografie

Super ervaring! Britt bracht onze trouw op een supermooie en heel fijne manier in beeld. Geen fotografe die zich helemaal op de voorgrond stelt maar geruisloos elk detail in beeld brengt. Ook nadien top album heel snel gemaakt, we hadden het nooit zelfs nog maar half zo mooi kunnen maken ... Dikke dankjewel!

Rielke & Marijn